Update fran Phiphi

Hey pa er!
Hur ar allt hemma i Sverige? Gratt och trisst hoppas jag ;) Nej men har ar allt toppen. A pa Phi phi just nu men har spenderat storsta delen av min semester i Patong. Kanske inte sa mycket utflykter men mycket hang pa stranden och festande iallafall. Har traffat tusentals harliga manniskor och det kanns lite tungt att det bara ar ett par dagar kvar innan jag aker hem.

Idag drog jag, Anna och Rebecca som jag ar pa phiphi med, till Long Beach och badade, solade och snorklade. Hur fint som helst. Efterat gick vi hem, tog en powernap, gjorde oss iordning och gick ner till stranden dar vi at pa en supermysig restaurang. Gick aven pa en shoppingtur men jag kopte inte mer an ett par solbrillor och ett par oronhangen. Ska ga en svang till imorgon men jag hoppas pa att hitta det mesta imorgon pa nattmarknaden i Phuket.

Hoppas ni har det bra!
/Sandra

Gott nytt jul

Ja, det kändes nästan som dagen före julafton idag..
För att jag inte skulle missa lussekattsbaket, julgranspyntet och julmyset så spolade vi fram tiden lite och gjorde allt idag. Himla bra tycker jag! Det har varit en väldigt väldigt mysig dag med familjen. Lite kaos-artad men det brukar bli så hemma hos oss.

Jag har även pratat med Anna och fått en beställning på solpuder, knäckebröd och skinkost. Som jag ska ta med till Thailand då. Konstigt nog har inte resfebern satt in riktigt än men det kommer nog. Säkert imorgon. Ska prata med mina lärare imorgon och upplysa dem om att jag missar de två sista veckorna i skolan. Jag är väldigt nervös över det :/

Här kommer lite bilder som vi tog under dagen. Visst blev granen fin?!





Glada skitar :)





Sen kom mamma och ville va med.. :)



Ja,fy satan vad vi har skrattat ^^

Are you still having fun?

Ska strax åka från Emmaboda och hem till Hovmantorp.. Har spenderat hela helgen hos pappa. Det har blivit både fredags-, och lördagsmys men även en hel del pluggande så jag är nöjd. Fick dock avstå en förmodligen asrolig utgång i Kalmar igår så det svider lite, men jag resonerade som så att jag lär festa en del i Thailand och Kalmar ligger ju faktiskt kvar..

På dagens schema står att julpynta med familjen och packa resväskan.. I alla fall med allt det jag kan undvara redan nu.. Sen gäller det verkligen att "kill my darlings". Alltså plocka ur allt onödigt jag kommer trycka ner så att jag får plats med mer shopping i väskan.

Det var bara en snabb update. Nu ska jag byta om och bege mig mot tåget!
Ciao


I brist på en passande bild får ni en på Sofia och mig från Tiimari-festen i somras :)

6 dagar kvar

Ja, det är sjukt hur lite tid det är kvar tills jag sitter på planet mot solen och havet. (ofrivilligt rim)
Mamma har bokat flygen till och från Stockholm så nu är det mesta avbockat i resväg. Det som är kvar är alla förbannade jävla slutuppgifter i skolan samt packning.
Men jag ska fan reda ut det här och hinna med allt! Det har jag bestämt mig för!


Snart slipper jag allt som har med mössa & vantar att göra :)

THAILAND

Jag har bokat en resa till Thailand!!!!!!!
Kan knappt fatta det själv, men imorse bara gjorde jag det. Så om en vecka flyger jag till Phuket, till min fina vän Anna och spenderar två veckor med henne där. Känns fantastiskt underbart, superhärligt, asbra.. sa jag underbart?

Jag har mycket att göra innan jag åker, men fy faaaaan vad jag längtar!

Tissel tassel.

Nu händer det grejer hörni!
Ni kan inte tro vad jag har gjort idag..
Berättar senare...

hehehohohihi

RSS 2.0