Rebel Monster

Tja på er!
Jag börjar bli riktigt dålig på att uppdatera nu igen, märker jag, och jag ber om ursäkt. Det är mycket som snurrar i huvudet nu, speciellt mycket skolarbete, och jag orkar verkligen inte ta tag i det! :( Vet vad som ska göras, och tills när, men även när jag börjar så blir jag bara så sjukt trött att jag stru ntar i det istället.

Inte bra.

Halvligger i soffan i morgonrock och lyssnar på Volbeat nu, men jag kan fan inte hålla ögonlocken öppna ^^ Hur länge ska jag behöva sova för att utvilad?!

Aja, onsdagen med födelsedagsfirande och allt var riktigt riktigt rolig! Mina tjejer är de bästa på fest och de gav mig en kväll jag sent kommer glömma. Bjuder på lite bilder som dock inte ger rättvisa åt hur kul vi hade det!








Ingen vanlig dag

Nej, det var det banne mig inte igår! Igår (fortfarande idag för mig eftersom jag inte har somnat än) var det ju min födelsedag! Bra skit. Är numera 19 jordsnurr gammal och det känns ganska fint. Ett år kvar som tonåring. Let's make it a good one!

Fick runt 120 gratulationer idag. Sjukt uppskattat. Insåg inte ens att jag kände så mycket folk?! Men det gjorde mig väldans glad. Nu ska jag sova och ladda inför litteraturseminarium imorgon (idag?). Jag undvek nämligen allt som hade med plugg att göra igår (idag?!)

Nighty night!


If I used to love you babe...

Idag har vi haft kalas för mig här hemma. Japp. Mormor och morfar kom och så fick jag paket och så åt vi tårta. Jag och mamma steg upp tidigt och gjorde en rulltårta och en Budapest-längd men den blev lite konstig så vi kallar den Bukarest-längd istället. Jag fick garnera och det är förmodligen därför de ser ut som de gör. Förjävliga med andra ord. Men de smakade gott iallafall och det är ju faktiskt huvudsaken när det gäller tårtor..

Helgen har vart både rolig och tråkig. Fast mest rolig.  Längtar efter 20e november (musikvideon) så att jag nästan blir galen och nu har jag ytterligare en sak att längta till. Mer om det en annan dag ;)





Jag var lite innovativ med paketrosetten...

Run to the hills

Nu sticker jag till gymmet! Blir bara kondition idag. Har sån fruktansvärd nackspärr och träningsvärk i magen att jag inte vågar lyfta några vikter. Men det blir la bra ändå!

Sömnbrist och förväntan

Jag kan inte sova! Var ute på krogen igår och kom hem runt 3-tiden inatt. Somnade som en sten och vaknade igen med ett ryck vid 06.30 och har INTE kunnat somna sedan dess. Fett jobbigt, speciellt eftersom jag inte har något att göra såhär tidigt.

Inspelningen igår gick tipptopp! Det kommer bli sjukt, jävla bad-ass när det är klart och det var så himla kul att spela in att jag knappt kan vänta en månad till nästa tillfälle. Kigge var grym på att ge direktiv och vi tjejer... ja, vi såg helt enkelt riktigt creepy ut.




White Rabbits

Jag har gymmat, jag har duschat lääänge och jag har ätit sallad till middag. Känns rätt bra faktiskt! Övervägde att sätta mig och plugga nu men jag o-r-k-a-r i-n-t-e .

Min nästan-syster Fatima frågade mig precis om jag ville vara modell i hennes projektarbete i februari. Hon anordnar en fashionshow och alla pengar de drar in går till Rosa Bandet. Så himla fint tycker jag, så det är klart jag ställer upp!

Nu tror jag att jag ska göra en stor kopp varm choklad och kika på någon bra serie.
Ciao


Hej, mitt vinterland

Det har varit helt kritvitt ute hela dagen men nu börjar det smälta bort. Klarblå himmel och solsken - me like. Dock rekommenderar jag inte att ha gummistövlar på sig när det är blankis ute, det är ganska stor risk för benbrott då. Sov ju hos pappa så det var antingen gummistövlar eller trasiga Converse som gällde, och jag kände att jag kanske kan behöva mina tår i framtiden.

Redovisningen gick bra idag. Tror dock mina klasskompisar tyckte om min visualisering mer än var läraren gjorde. Hade ju förträngt att den skulle vara för 8-14 åringar och inriktade mig mer på en stilren design.

Skönt att sluta tidigt i alla fall. Funderar på att sova nån timme innan jag sticker till gymmet. Ska verkligen köra slut på kroppen idag, tänkte jag, eftersom det inte blev någon träning igår..

Sitter invirad i en filt nu. Vintern kanske är lite mysig ändå..


Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

...ja, jag vet att jag definitivt måste sova nu!
Har suttit och jobbat med sockerkaks-uppgiften i X antal timmar nu och det är dags att ge upp. Eller nöja sig kanske man ska säga. För jag är färdig, men inte helt nöjd. Men men, ibland får man helt enkelt inse sina egna begränsningar. Illustrator och jag blev inte vänner, men en dag.. En dag..

Dagens redovisning gick bra! Skönt att ha det avbockat, även om man aldrig riktigt hinner pausa och andas, för så fort en uppgift är klar, kommer en ny. Jag följde med pappa hem efter skolan och blev kvar här på något konstigt vänster. Skulle inte alls hit egentligen men klockan blev mycket och jag fastnade med uppgiften och så vips var det mitt i natten...typ..

Det har förresten börjat snöa också! Ordentligt. Det är helt vitt ute och flingorna är sånna där riktiga jul-flingor. Skumt, med tanke på att det bara är oktober och jag inte ens har fyllt år än. Herr Vinter verkar vara otålig i år.

Så ja, det var väl ungefär så min dag såg ut.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova trots att jag drack kaffe alldeles för sent.


Skulle du råna en bank för oss två?

Hey..
Återigen är det en trött Sandra som skriver. Den här tisdagen har bjudit på en pluggdag med "bildmeddelande-gruppen" hemma hos Mikaela i Kalmar. Himlans trevligt var det och Mikaela hade bakat kladdkaka och grejer, så det kunde egentligen inte blivit bättre men av någon anledning är jag hemskt trött. Kanske för att jag hade huvudvärk och kom hem sent eller något..

Lyssnar på Håkan och deppar lite.. För just idag är det ganska ensamt. Skulle väldigt gärna vilja ha någon att kramas med. Någon som säger att jag är fin, trots att jag har en dålig hårdag. Istället för jag bara trycka ner en ful mössa på huvudet och se glad ut.

Det är inte riktigt lika kul.

Men! Det är höst och då får man känna så!
Imorgon har vi redovisning och jag tror det kommer gå kalasbra. Efteråt ska jag sitta kvar i skolan och förbereda torsdagens redovisning. Sen är det ju typ fredag och då är det helg.. (känner ni inte hur positiviteten bara flödar här på bloggen idag?!)

Nej, men det är snart ny vecka. Födelsedagsvecka till och med. Jobbarkompisarna har planerat lite firande på onsdagen och det ser jag verkligen fram emot :)


Radioactive

Firade den klarade tentan med glass + chokladsås + strössel. Familjen firade med mig så nu är vi alla glada! Lillebror är nog visserligen mest glad över att ha fått glass på en måndag...

Det var himla trevligt tidigare idag också, då jag fikade med mina utomordentligt fina hårdrocksbrudar, Felicia och Martina. Vi gjorde en massa planer om att ta över universum samtidigt som vi drack kaffe. Perfekt!

Köpte mig även en finfin almanacka. Ni hade fått se den om jag inte hade slarvat bort min digitalkamera. Men den är svart och fin och blommig iallafall.

Nu säger jag typ. godnatt!

Ps. Jag gillar Kings of Leons nya album.

WIIIHOOOO

Jag fick VG på min allra första tenta! Är så otroligt lättad nu! Stor, fet tumme upp på det!


Fifteen percent concentrated power of will.

Mornin'!
Precis hemkommen från ett svettigt pass på gymmet. Körde kondition och armar så jag vet i tusan hur jag ska lyckas schamponera håret, för armarna är som spagetti. Men det var riktigt skönt!

Ska in i duschen nu och sedan ta tåget till Växjö där jag ska möta upp Martina för lite quality-time. Ska även hinna springa lite ärenden på stan och köpa diverse saker så här är min minneslista:

  • Ta med och lämna in min iphone på Tre
  • Ta med Martinas försenade födelsedagspresent och ge henne den
  • Köpa tunna, svarta tuschpennor
  • Köpa en almanacka och skriva in ALLT i det
  • Köpa någon form av häfte som jag kan ha som workbook
Ja, det blir en del att köpa. Lucky me......



Korthårig, permanentad och fundersam Sandra.

Hey Mr. Curiosity

Oj, vad jag blev sugen på att bli kreativ igen!
Måla tavlor, skissa, spela gitarr, fota, skriva - you name it! Synd bara att man aldrig hinner sånt. Fan vad bra det hade vart om man kunde vara vaken dygnet runt utan att bli trött!



Tattoo-skiss made by me

These things are breaking the inside of me

Ett mail kom innan som påminde mig om att det är provinspelning för musikvideon på fredag!

"Vadå? Vilket musikvideo?", tänker ni. Joo, det är nämligen så att en vän till mig ska producera en musikvideo för Växjöbandet dEMOTIONAL och jag + 40 andra tjejer ska vara med. Det ska bli sjukt kul och för att testa ljuset på inspelningsplatsen och för att tagga alla andra lite extra, ska vi ha en provinspelning på fredag. Jag lovar att visa lite behind the scenes-bilder efteråt, så kanske ni får lite humm om hur det kommer se ut ;)

Här är i alla fall låten som videon ska vara till!

(klicka på tomorrow is today)

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Det blev en lugn lördag och en lugn söndag. Såhär i efterhand känns det som ett bra beslut att inte festa igår. Hade inte orkat vara bakis idag!

Sov ut ordentligt och följde sedan med pappa till Rövaredalen och kollade på klubbmästerskapet i cross. Det var kallt, soligt och härligt. Älskar doften, atmosfären och känslan på banan! Insåg att jag faktiskt aldrig har testat att köra och att jag måste göra det inom en snar framtid. Verkar ju så himla kul!

Ska tillbaka till Hovmantorp i eftermiddag men först ska vi äta lite här i Emmaboda. Årets sista grillning är på G. Det ska bli himla gott men det får mig att sakna sommaren, då man grillade var och varannan dag.
Imorgon är det skola igen, eller ja - gruppen ska ses och jobba med reklamkampanjen. Har en massa saker att ta tag i, i Växjö också så det blir ett himla farande imorgon :/


Next time you point your finger, I'll point you to the mirror.

Nu är det färdigjobbat och jag ligger i sängen och tittar på Idol. Hatar att de inte lägger upp hela programmet utan att man måste sitta och titta på de enskilda klippen. Dåligt tv4!

Ville mest bara säga godnatt! Hoppas ni har en mysig, rolig, lugn, galen eller skön fredagskväll!

(Dagens rubrik kommer från Paramore's Playing God)

Keep Rollin'

Shit, vad mätt jag är! Har precis ätit och fikat och druckit kaffe så nu sitter jag parkerad i fåtöljen och gör ett tappert försök att smälta maten. Ikväll är det jobb som gäller och därefter ska jag bara ta det lugnt. Imorgon blir det nog fest hur jag än vrider och vänder på det, så jag måste ladda batterierna. På söndag ska det pluggas om ingenting annat kommer ivägen (vilket det tyvärr alltid brukar) och sen är det dags för ännu en ny vecka.

Men nu är det fan inte lång tid kvar till fröken Ekströms födelsedag :D



Ten million fireflies, it's wierd cause I hate goodbyes

Good evening..
Jag vet att jag är ganska dryg när det gäller uppdateringar men jag tror och hoppas att det blir bättre när jag får min (förhoppningsvis) hela iphone.

Min morgon blev ganska deppig. Min vän Anna åkte till Mjölby idag för att imorgon fortsätta till Stockholm och sedan vidare till Thailand och lämna mig ensam i ett halvår. Hon följde mig till perrongen när jag skulle med tåget till skolan imorse och trots att vi gjorde ett tappert försök till att inte gråta så var det så himla hemskt att säga hej då. Vi har blivit så tighta de senaste månaderna och nu är hon borta. Hon kommer ha så sjukt kul och jag unnar verkligen henne det, men damn vad saknad hon kommer vara!

Dagen som gått har varit helt ok. Gick igenom en massa småpresentationer om olika reklamannonser på morgonen vilket ledde till en hel del intressanta diskussioner. Efter det följde en föreläsning om typografi (som vi redan gått igenom med en annan föreläsare?!) där jag upptäckte att jag har lärt mig den fantastiska förmågan att skriva samtidigt som jag sover.
Jo, det är sant!
Jag nickade till mer än en gång och när jag återfick medvetandet så såg jag att handen hade fortsatt skriva. Det gick visserligen inte att läsa men ändå, lite småcoolt.

Imorgon är det bara skola mellan 9.00-12.00 vilket är förbannat skönt eftersom jag ska jobba i Växjö på kvällen. Jag funderar dock på om jag ska åka till Kalmar och hämta ut min tenta som nu är rättad, men det är ju sjukt omständigt. Aja, vi får se.

Eftersom jag har gått runt och vart halvt medvetslös idag så har jag nu tagit det kloka beslutet att gå och lägga mig tidigt idag. Tio vuxenpoäng till mig!





Jag och Anna när vi är som snyggast...


It reminds me that it's not so bad, it's not so bad

Om jag var trött igår så var det ingenting emot vad jag är idag. Jag skulle behöva sova minst en och en halv vecka för att ladda batterierna tror jag, men det finns ju ingen tid att vila på! Skolan rullar på hela tiden utan paus så det är bara att försöka hålla sig vaken och hänga med.

Gårdagens fotbollsmatch var ju ingen höjdare men kvällen i sig var riktigt trevlig. Först mötte jag upp söta Vedde på Max och käkade, sedan begav vi oss in mot stan och O'learys för att möta upp hennes klasskompisar. Vi kom dock aldrig in på O'learys för att det var smockfullt så vi fortsatte mot Harrys....som också var smockfullt. Precis när vi bestämt oss för att sätta oss på uteserveringen (!) på O'learys, gick vi förbi Krögers som nästan var tomt (förmodligen på grund av att tv:n var fruktansvärt liten) så dit gick vi in och drack öl, tittade på när Sverige förlorade mot Holland och drog ganska dåliga skämt. Och som jag skrattade. Det kom till och med skrattårar vid något tillfälle. Aa, det var faktiskt riktigt roligt.

Nu väntar jag nog mest på att mamma ska komma hem från jobbet, sedan blir det nog gymmet lite senare tror jag. Wish me luck!

Förresten! Vi fick de rätta svaren på tentan idag, och om jag minns mina egna svar rätt så har jag fått godkänt, eller kanske till och med VG(!) Imorgon kommer domen.



Ibland är det riktigt nästan-ont-i-ögonen-fint på vår baksida.

You weren't there

Hey!
Jag sitter i skolan nu och fördriver tid. Tåget till Kalmar går om 45 minuter. Ikväll ska jag käka och kolla på fotboll på O'learys! Ska bli riktigt skoj, men jag är fruktansvärt trött. Skulle kunna lägga mig på soffan här och somna direkt tror jag..
Det har varit mycket läxor nu och Tobias i Visuell Kommunikation gav oss ytterligare en uppgift idag och informerade oss om att det kommer bli värre. Härligt. Idag har jag gjort ett omslag till fantasitidningen "Perspektiv" som fick handla om precis vad som helst.
Förresten så vill jag väldigt gärna ha en mac. Väldigt väldigt gärna!
Här är mitt tidningsomslag..

This is the story of a girl who cried a river and drowned the whole world.


It's a bittersweet symphony

Jag är trött. Jättetrött till och med. Det blev så himla dumt idag med allt.

Jag tog inte med någon lunch till skolan idag för jag tänkte: "Vi blir klara så himla fort så jag kommer komma hem tidigt".
Men icke.
Vid 17.10 lämnade jag Pukeberg och rullade iväg på Bettan (min cykel) så fort jag bara kunde. Vad tror ni hände? Precis. Jag missade tåget. Så jag fick drälla runt i Nybro i 50 minuter, hungrig som en varg, fast besluten att inte äta förrän jag kom hem. Men tåget stannade ju givetvis inte i Hovmantorp. Nej nej, jag fick hoppa av i Lessebo och min stackars mamma fick komma och hämta mig. Därefter åkte vi till affären för att handla käk. Vi är nämligen ganska dåliga på det där med att äta middag när mina småsyskon inte är hemma, så det brukar oftast bli något halvfabrikat på kvällen. Så vi tänkte att vi skulle äta något ordentligt, men efter att ha gått inne på ICA i säkert en halvtimme och tittat på precis varenda förpackning de hade, så kom vi ändå inte fram till något. Trött och hungrig som jag var, gick jag hela tiden runt och fnissade också och mammas citat vid påläggen gjorde ju inte saken bättre.
"Känner du inte att du vill tugga på kött?"

Ja, herregud.
Det blev tacos i alla fall, för er som undrar.

Imorgon är det redovisning i Visuell Kommunikation. Det kommer nog gå toppen tror jag.



Jag och mamma på Liseberg i somras


Ich liebe Dich

Hallo!
Den här dagen har inte riiiiktigt blivit som jag hade tänkt mig. Strax efter att jag uppdaterade sist ringde mamma och bad mig komma ner till Allhallen här i Hovmantorp för att hjälpa till på lillebrorsans innebandyturnering. Jomenvisst, gjorde jag det och fick sitta i sekretariatet och prata i mikrofon. Relativt pinsamt. Sade fel första gången och lyckades precis stänga av micken innan jag började svära. Sa fel namn en eller två gånger också.. Men det är väl inte så viktigt det där med vem som gör mål och sådär? *host*

Kom hem runt fem-tiden, tjötade lite med pappa i telefon och gick sedan ut med lillasyster för att ta lite bilder. De blev hiiimla bra tycker jag, men det är ju inte svårt att ta fina bilder på en så söt tjej.

Nu ska jag strax ut och promenera en sväng med Hanna och Anna innan jag ska sätta mig ner och skissa upp en bild av en reklamannons vi har funderat ut i Visuell kommunikationskursen. Och fan ta mig om jag inte gör det också!






If you have to kill me, use a Tommy-gun baby!

Skjut-mig-i-huvudet-och-stäng-av-solen typ.
Jag är förbannat bakis. Vilket jag alltid blir när jag har festat med mina killkompisar, av någon konstig anledning. Men det är nog som jag brukar säga - de har dåligt inflytande på mig!

Det är så dumt att vara bakis just idag också! Jag måste ju plugga och fixa en massa grejer! Gaaaah, vad trött jag blir på mig själv ibland!

But there was something in your eyes

Hej på er.
Hemkommen från jobbet nu. Jag stannade till och köpte lite godis så nu ska jag titta på Idol lite såhär i efterhand i min ensamhet. Jag suger verkligen på att vara hemma ensam på helgerna! Är så van vid att det händer något hela tiden.

Hur som helst, imorgon ska jag följa med min far till Växjö en sväng och sedan ska jag försöka bestämma mig för om det blir cocktailparty eller inte..

Tills dess:
CIAO

The Permanent Rain



So where the hell’s my hope,
and why can’t I just try?
You know I’ve lost a lot,
but I won’t let this die.
I know I’ve got a friend up in the atmosphere,
and another reason not to fear the sky;
no, not tonight.

Do you wanna be an indian?

Hej och hå, här sitter jag och lyssnar på Hoffmeastro!
Det är fredag, det är eftermiddag och jag väntar mest på att börja jobba.. Men sen är jag banne mig ledig nästan hela oktober! Det är mycket som ska hinnas med, både roliga och mindre roliga saker men det känns som att det kommer gå fort. Ungefär som september. Vad hände där liksom? Jag tror jag missade hela den månaden.

Imorgon är det födelsedagsfest/cocktailparty i Kalmar och jag har inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Är inne i en mindre höst-depression nu och i såna fall är det antingen jättebra eller jättedåligt att festa. Dessutom har jag ingen sovplats för kvällen och plånboken säger att jag inte har råd med nattbuss, så jag är lite kluven. Men visst hade det vart kul att få klä upp sig lite....

Jag ser fram emot att jobba ikväll, om jag ska va ärlig. Är sugen på att stå i baren. Det är himla trevligt folk, de där charterresenärerna och för varje gång jag står i baren går det bara bättre och bättre.

Idag upptäckte jag Daniel Adams-Rays nya låt "Gubben i lådan". Jag gillar't!


Don't ever meddle with Emily's heart.


Förbannad.

Ni vet hur jag har längtat efter min iphone. Ni vet hur exalterad jag var över att äntligen få hämta ut den. Så ni kan ju föreställa er min besvikelse när jag öppnar kartongen och ser att displayen har krossats lite och att en repa löper därifrån. Satan i gatan vad ledsen jag blev. Så det var bara att ringa 3, vänta i telefonkö, få en snabb ursäkt och beskedet om att jag kommer få skicka tillbaka mobilen och få en ny.. om tidigast två veckor!!

Jag gick hem till Anna och åt glass för att trösta mig själv. Och det var okej, för jag köpte det där förbaskade gymkortet idag. Så det så.

I can feel you breathing and it's keeping me awake

Tjaaa
Sitter i skolan i Pukeberg nu och fördriver tid. Alla Kalmariter och Nybrobor har begett sig hemåt men jag som ska åt motsatt håll får vänta i fyrtio minuter till. Dock finns det riktigt schyssta Mac-datorer här så jag klagar inte.
Vill ni veta något kul? Idag kom min iphone! Ska iväg till affären och hämta ut den såfort jag kommer hem. Har insett att jag blivit helt mammig över den på något sjukt vänster?! Vill förbereda hemma för telefonens ankomst, till exempel med ett nytt skal så att den inte går sönder osv. Och jag har varit orolig att leveransen skulle "gå över tiden" och inte komma när den var beräknad. Det finns ju för guds skull forum som är till för att diskutera sena leveranser av iphones! "Är det normalt? Om den inte har kommit efter nio veckor, vad gör jag då?" Haha
Ganska stört. Men det är kul att den har kommit!

Zzzzz

Ja, jesus vad trött jag är. Var hemma en halvtimme vid tvåtiden i eftermiddags för att sedan åka till jobbet. Kom hem för en timme sen och känner verkligen hur död jag är i kroppen. Ska bli skönt med en ledig kväll imorgon.

Skisskursen som startade idag var rolig. Vi fick skissa med flytande tusch och måla av popcorn på tid. Först ett pyttelitet popcorn och sedan ett bautastort. Skumt men kul. Imorgon är det ytterligare en kursstart. Visuell kommunikation. Jag hoppas det är intressant annars vet-i-tusan hur jag ska orka med 6 timmars föreläsning.

Har funderat lite på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent av mina nära och kära. De obligatoriska "vad vill du ha?"-frågorna ploppar upp nu och jag har insett att det verkligen stämmer att ju äldre man blir, desto dyrare blir det man vill ha. Och hur kul är det att bara önska sig pengar liksom? Gav dock min lillasyster uppdraget att leta upp en cool kaffe-kopp som jag kan ha i Pukeberg. Ska bli spännande att se vad hon hittar...

Nä, vet ni vad? Nu ger jag upp och stupar i säng.
Go'natt!


Det är så tyst nere från gatan som det aldrig annars är

Hey!
Det har varit tyst ett tag, jag vet, men jag har verkligen inte hunnit skriva! I fredags efter jobbet åkte jag direkt till Kajsa för övernattning innan tentan och jag var inte framme förrän runt 23.30. Så det var bara att hoppa i säng och försöka förebereda hjärncellerna för den kommande dagen.

Vid nio satt jag bänkad i tentasalen med nerverna på helspänn medan två söta tenta-tanter delade ut papper till allihopa. När jag väl började läsa igenom frågorna släppte nervositeten och jag tänkte faktiskt:" Det här kan jag klara."
Nu måste jag dock vänta upp 14 arbetsdagar för att få resultatetet men jag känner ingen panik. Det får bära eller brista liksom.

Efter tentan firade vi med sushi och spontan-shopping. Det blev ett par skinnbyxor och en skjorta, fint som snus. Jag fick dock lämna sällskapet och springa till tåget för att ta mig till jobbet. Fruktansvärt kul. Alla andra skulle bara ta det lugnt, göra sig iordning och sedan förfesta ordentligt innan Kåren, men inte jag. Jag skulle jobba mellan 17.45-20.45 och sedan sätta mig i bilen och köra heeeela vägen till Kalmar för att kunna vara med de sista timmarna. DET är engagemang vill jag lova.

Kvällen på Kåren var galen. Galet bra. Hade fruktansvärt kul och dansade så att jag fick nackspärr. Det är sant, jag kan knappt vrida på huvudet idag, vilket var halvbra eftersom jag har jobbat 8 h.

Nu ska jag kika på Idol-avsnittet som jag missade i fredags och sedan njuta av en välförtjänt natts sömn. Imorgon blir det skola. Och jobb.

Nighty night








Are you free or are you tied up?

Har sovit i sisådär en halvtimme nu och måste erkänna att det känns lite bättre!
Ska duscha, packa och åka in till stan snart innan det är dags för jobbet :)

H&M

Gah, har precis gått igenom alla nya snygga klänningar som har dykt upp på H&M:s hemsida. Jag är ju tyvärr inte en klänningstjej men hade jag varit det så hade de här godingarna varit mina..




Visit hm.com


He was a child of a difficult nature

Godmorgon..
Idag var det väldigt segt att stiga upp. La mig faktiskt på soffan igen det första jag gjorde och sov en halvtimme till. Bra jobbat!

Har precis skummat igenom mina anteckningar en gång till och det känns som att jag kan det mesta. Vet liksom inte riktigt vad jag ska göra mer. Det är för sent för att banka in det jag inte har pluggat på och läser jag samma saker som jag redan har läst så kommer jag bara krångla till det för mig själv. Så jag funderar på att göra den gamla tentan igen, dricka en kopp kaffe, glo på en film och sedan åka in och shoppa något. Det är förmodligen idiotiskt men det skiter jag i.

Min tenta-ångest har blivit ett tenta-vakuum. Jag tänker ingenting och känner ingenting.
Efter jobbet ikväll ska jag åka till Kalmar för en övernattning hos Kajsa och sedan är det dags..

Okej då, jag kanske är lite nervös i alla fall..


Bild tagen på baksidan, utanför vår lägenhet


RSS 2.0